Facilitator

Jag utvecklar era möten

Möten fyller en stor del av vår dag. Jag erbjuder stöd, utbildning, design och facilitering för att ni ska få inkluderande och effektiva möten i er organisation, oavsett om ni har mötena fysiskt eller digitalt. Det finns många olika typer av möten, till exempel APT, styrelsemöte, strategimöte, planeringsmöte, uppföljningsmöte och de behöver olika typer av upplägg.

Vad behöver ni hjälp med?

Hitta rätt metod för mötet.

Jag stödjer er i design av mötet. I min verktygslåda finns mängder av metoder, till exempel: storgruppsmetoder, Open Space Technology, dialogkafé och framtidsverkstad.

Kontakta mig

Stöd för mötesledare och facilatorer.

Jag ger stöd till dig som är mötesledare eller facilitator. Jag kan hjälpa till innan, under och efter mötet – vi anpassar utifrån dina behov. Jag håller även utbildningar med din arbetsgrupp där ni lär er metoder, mötesdesign och facilitering med grunden i arbetssättet Genuine Contact.

Kontakta mig

Förbättra era distansmöten.

Det blir vanligare och vanligare att genomföra möten på distans via nätet. Det kan finnas utmaningar för hur en kan skapa interaktiva och kreativa möten – jag hjälper er att förbättra era resfria/distansmöten.

Kontakta mig

Facilitator.

Letar ni efter någon som faciliterar ert möte så har jag bred erfarenhet av att leda små och stora möten, både fysiskt och digitalt.

Kontakta mig

Delaktiga möten.

Genuine Contact är ett arbetssätt för organisationer som vill utvecklas och nå sin verkliga potential. Arbetssättet skapar en möteskultur som höjer energi och engagemang, utvecklar struktur och tydliga roller och bidrar till innovation.

Läs mer här om Genuine Contact.

Distansmötesräknaren

Vill du räkna ut hur mycket du spar på att genomföra mötet på distans? I tid, pengar och koldioxidutsläpp?

www.distansmötesräknaren.se

Något annat? Kontakta mig så skräddarsyr vi något.